ZyXEL Comunications Corporation, 16 Юли 2023
ZyXEL прави нещата лесни!
Представяне на нови продукти

ZyXEL представя нова програма в България, наречена „Best Networking“, насочена към малкия и среден бизнес, която улеснява процеса на проектиране, внедряване и поддръжка на цялостна офис мрежа, чрез предоставяне на всички необходими продукти от един производител. Разработени са напълно съвместими решения за различни по големина предприятия, някои от които биха могли да се използват и в големи организации. В допълнение към програмата са предвидени промоции и удължен гаранционен период за различни решения.

 

Със стартирането на програма „Best Networking”  в България се обявява и първата промоция, която включва удължена гаранция и атрактивни промоционални цени за включени в програмата продукти. ZyXEL вече ще предоставя 5(пет) годишен гаранционен срок за всички модели устройства за защита от серията USG, всички модели суичове с метален корпус от портфолиото, си както и включените в програмата модели професионални WiFi устройства. Предоставя се и различна, достигаща до 40% отстъпка за избрани модели устройства за защита и суичове, включени в програмата.

 

 

ZyXEL Best Networking” предлага парчета от мрежовия пъзел, които съвпадат перфектно и гарантира изброените по-долу предимства за потребителите.

 

Надеждна мрежова комуникация.

Осигуряването на високо качество на продуктите на ZyXEL гарантира надеждна мрежова инфраструктура. Надеждността на мрежата е основен приоритет при разработването на всеки продукт.


Висока производителност.
Освен надеждност, мрежите трябва да се адаптират към новите изисквания за капацитет и производителност. Обемът на данните се увеличава непрекъснато през последното десетилетие и се налага продуктите да могат да осигурят високопроизводителна инфраструктура за бизнес мрежата на клиентите.


Безплат
ен ъпгрейд на фърмуера.

Непрекъснато подобряване на продуктите чрез разработване на нови версии на фърмуера, които могат да се теглят и използват от потребителите безплатно.

 

Възможност за надграждане на конфигурациите.
Когато бизнесът се развива, мрежата също трябва да расте и да поема нови предизвикателства. Продуктите на ZyXEL са проектирани да изпълняват лесно и бързо изискванията за разширяване и свързване в съществуващата мрежа.

 

Удължена гаранция.
За
продуктите на ZyXEL, включени в програмата Best Networking, както и пълната гама метални суичове и устройства за защита (UTM Firewalls), е предвидена гаранция от 5 години, което практически представлява целият технологичен живот на оборудването. Качеството на продуктите гарантира този подход.


Лесно инсталиране и управление.
Основен подход при разработването на продукти на ZyXEL е осигуряването на лесно инсталиране и управление. Потребителският интерфейс на продуктите се подобрява непрекъснато.

Безплатна местна техническа поддръжка.
Безплатната местна техническа поддръжка помага на дистрибуторите и потребителите при внедряването и използването на всички продукти от ZyXEL.

 

Програмата “Best Networking” в комбинация с различните промоции е една възможност за българския потребител да се възползва от предоставените предимства и да се довери на един производител за всички елементи от пъзела на мрежата.


Допълнителна информация за включените в програма “Best Networking” модели и условията на промоцията за всеки модел може да се намери на www.zyxel.bg/best-networking , от дистрибуторите или от представителството на ZyXEL в България.